Goedkope houten vloer gemaakt van triplex


Ik vond dit op een blog en ik vind het toch zo'n vreselijk briljant idee!! Veel goedkoper dan de gemiddelde laminaatvloer en het ziet er uit als hout.
Je moet goed zoeken naar een goedkope houten vloer tegenwoordig, dus dit idee is echt super. Ik ben benieuwd of er al veel Nederlanders zijn die dit hebben durven doen? Ik hoor het graag van jullie!!

7 opmerkingen:

  1. Ik heb dit deze zomer gedaan in mijn nieuwe huis! En wit gelakt met hoogglans! Het ziet er fantastisch uit en ik heb niet het idee dat het gaat slijten. Ik heb gewoon bij de gamma triplex van 5 mm gekocht en in repen van 17 cm laten snijden en dat in de vloer getackt. Tussen de planken heb ik stuivers gelegd zodat ze allemaal even ver van elkaar liggen. Daarna heb ik dat dicht gekit en een laag grondverf + lak. Ik ben er heel erg blij mee en het heeft me 230 euro gekost voor 55 vierkante meter (zonder de verf)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dag Robin,
    Bevalt de vloer nog steeds? Zijn er ergens instructies te vinden hoe je een dergelijke vloer legt?
    mvg,
    Michiel

    BeantwoordenVerwijderen
  3. hallo,
    Prachtig geworden je vloer helemaal geweldig.
    Ziet er allemaal heel er gezellig uit.
    houten vloer

    BeantwoordenVerwijderen
  4. A good and sincere like Post you were posting ... I actually like and appreciate you & offers recommendation you to stay posting.

    Eiken Houten Vloeren | Houtenvloeren

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een goed idee! Wij hebben onlangs nieuwe vloertegels gelegd en daar zijn we ook helemaal blij mee, maar dit had ook een goede optie geweest op zich!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een goed idee! Wij hebben onlangs nieuwe vloertegels gelegd en daar zijn we ook helemaal blij mee, maar dit had ook een goede optie geweest op zich!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Voor echte houten vloeren kan ik je vloerenhalmontfoort aanraden. Zij hebben Nederlands fabricaat tegen scherpe prijzen. https://vloerenhalmontfoort.nl/goedkope-eiken-vloer/

    BeantwoordenVerwijderen